Sectionale poorten voor industrie
Een sectionale poort neemt weinig ruimte in en vormt een perfecte, vlotte doorgang op de werkvloer. Bijvoorbeeld in magazijnen is een automatische sectionale poort een echte meerwaarde

Sectionale poorten voor industrie

In elk magazijn is er ongetwijfeld en stroom van personen en geladen karren naar binnen en buiten. Met een sectionale poort voor industrie verloopt deze stroom veel vlotter en veiliger. Hierdoor wordt het werk aangenamer en dus ook efficiënter. Een industriële sectionale poort is volledig te automatiseren, waardoor alles nog vlotter verloopt.

Hörmann sectionale poorten voor bedrijven

Sectionale poorten van Hörmann zijn de ideale keuze als u een gebruiksvriendelijke, veilige poort in uw bedrijf wilt. De poorten van Hörmann zijn gemaakt van sterke materialen zodat ze tegen een stootje kunnen, maar toch zijn ze flexibel zodat ze vlot open en dicht gaan. Sectionale poorten gaan verticaal open en dicht, zodat u geen ruimte kwijtraakt door de draaicirkel van de poort.

Uw bedrijf is ook maximaal beveiligd met een sectionale poorten van Hörmann. De poort is inbraakbestendig en sluit altijd netjes af. Door een efficiënte isolatie kan ook de wind en koude niet binnen in het gebouw.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een Hörmann sectionale poort in uw bedrijf?
Neem contact op voor persoonlijk advies en meer info.