Brustor
Garage zijdeuren
Een garagepoort is erg handig, maar soms wilt u gewoon snel even binnen en terug buiten om bijvoorbeeld uw fiets uit de garage te nemen. Voor deze situaties is een garage zijdeur de perfecte oplossing.

Garage zijdeuren

Een zijdeur aan uw garage in combinatie met een garagepoort maakt uw garage helemaal af. U kunt de wagen makkelijk binnen zetten via de garagepoort, terwijl u voorwerpen en fietsen zonder problemen via de garage zijdeur naar binnen en buiten brengt. U hoeft niet meer telkens te wachten tot de poort helemaal gesloten is. Dankzij een garage zijdeur bent u sneller in en uit uw garage.

Hörmann garage zijdeur

Een garage zijdeur is een buitendeur en moet daarom inbraakwerend, isolerend en weerbestendig zijn. Bij Hörmann hebben ze dat goed begrepen. De garage zijdeuren van Hörmann zin gemaakt van kwaliteitsvolle materialen die lang meegaan en de koude goed buiten houden. Inbrekers hebben geen schijn van kans tegen een goed beveiligde garage zijdeur van Hörmann. Uw wagen en garagespullen staan helemaal veilig in uw garage.

Ook het uitzicht van uw garage zijdeur is van belang. Dankzij een enorm breed assortiment aan types en kleuren kunt u bij Hörmann een garage zijdeur vinden die perfect bij de rest van uw woning past.

Interesse in een garage zijdeur van Hörmann?
Neem contact op en ontdek alle mogelijkheden.