Brustor
Universele deuren
Universele deuren, of stalen deuren, worden vaak gebruikt in industriële omgevingen. Toch kunnen ze ook perfect passen in particuliere woningen.

Universele deuren

Universele deuren, of stalen deuren, zijn erg stevig en robuust. Hierdoor worden ze vaak gebruikt in bedrijfsomgevingen. Een stalen deur wordt de laatste jaren echter ook steeds populairder in particuliere woningen. Het zijn dikke deuren die erg goed isoleren, waardoor ze perfect binnen én buiten gebruikt kunnen worden.

Hörmann universele deuren

Bij Hörmann vindt u stalen deuren voor elke toepassing. Zowel voor grote bedrijven als voor particuliere woningen zijn er universele deuren bij Hörmann. De universele deuren van Hörmann zijn weerbestendig en houden de koude perfect buiten. Hierdoor is een universele deur ideaal voor binnen en buiten.

Een Hörmann universele deur wordt in woningen vaak gebruikt als deur voor opslagruimtes, bergingen of als overgang van de garage naar de woning. Met een universele deur van Hörmann houdt u efficiënt de koude en ongevraagde bezoekers met kwade bedoelingen buiten.

Interesse in Hörmann universele deuren?
Neem contact op voor persoonlijk advies en meer informatie.