Brustor
Garagepoorten
Een garagepoort op maat van Hörmann maakt uw woning comfortabeler. Wij helpen u bij het vinden van het ideale model en zorgen voor een snelle plaatsing zonder problemen.

Garagepoorten

Een garagepoort dient lang niet enkel om uw wagen achter te zetten. Uw garagepoort is een erg belangrijk deel van uw woning op vlak van uiterlijk, maar ook op vlak van wooncomfort. Daarom plaatsen we bij De Dier & Zoon BVBA enkel garagepoorten van Hörmann.

Hörmann garagepoorten

Een garagepoort geeft een eerste indruk van uw woning aan voorbijgangers en gasten. Het geeft een zeker karakter aan uw gevel. Uw garagepoort moet daarom erg stijlvol zijn en binnen uw woonstijl passen. Met een Hörmann garagepoort kunt u uitgebreid kiezen tussen vormen, kleuren, maten en materialen. Zo vindt u altijd de perfecte garagepoort voor uw unieke woning.

Naast stijlvol moet een garagepoort uiteraard ook stevig en gebruiksvriendelijk zijn. Ook die kenmerken zijn bij een Hörmann garagepoort gegarandeerd. De garagepoorten van Hörmann worden vervaardigd uit de beste materialen, waardoor ze erg lang meegaan. Ook wat automatisering betreft biedt Hörmann steeds de meest innovatieve systemen waardoor u volledig kunt genieten van het comfort van uw garagepoort.


Hörmann Inspiration