Brustor
Rolpoorten
Met een rolpoort opent en sluit u in een handomdraai uw garagepoort zonder daarbij ruimte te verliezen. De RollMatic rolpoort van Hörmann is een meerwaarde in elke woning.

Rolpoorten

Een garagepoort nemen is altijd een goed idee. Het is een echte meerwaarde voor uw woning en het verhoogt uw wooncomfort aanzienlijk. Welk soort garagepoort u neemt, is soms een iets moeilijkere keuze. Daarom overlopen we graag voor u de verschillende soorten.

Rolpoorten van Hörmann

Vaak is een rolpoort het voordeligste type poort . Dit komt doordat er geen gebruik kan gemaakt worden van robuuste, zware materialen. Een rolpoort wordt namelijk opgerold bij het openen tot hij opgeborgen zit in een stevige bak, die onder het plafond bevestigd zit. Om op te kunnen rollen moet de poort zeer flexibel zijn. Zware materialen kunnen dus niet gebruikt worden.

Omdat een rolpoort niet uit grote platen bestaat, verliest u ook bijna geen ruimte in uw garage, waardoor u alle plaats optimaal kunt benutten.

De RollMatic is een innovatieve rolpoort van Hörmann. Deze is uitgerust met de nieuwste Hörmann-aandrijvingstechnieken en kan daardoor in een handomdraai open en dicht. Een rolpoort van Hörmann kan haast overal geplaatst worden en kan makkelijk onderhouden worden, waardoor uw poort een langere levensduur heeft. Daarnaast maakt Hörmann gebruik van de stevigste materialen, zonder flexibiliteit te verliezen.

Voordelen van een Hörmann rolpoort

  • Voordelig door lichte materialen
  • Makkelijk te onderhouden
  • Ruimtebesparend
  • Stevig
  • Volledig te automatiseren
  • Inbraakbestendig
  • 100% veilig

Wilt u meer info of advies over rolpoorten van Hörmann?
Onze vakmensen helpen u graag verder. Neem vandaag nog contact op.

Hörmann Inspiration