Aandrijving garagepoorten
U hoeft nooit meer uw wagen uit om hem in uw garage te zetten dankzij de efficiënte en innovatieve automatisatie van Hörmann.

Aandrijving garagepoorten

Een garagepoort wordt pas écht comfortabel wanneer u hem kunt openen en sluiten vanop afstand. Daarom is het een erg goed idee om uw Hörmann poort ook te laten automatiseren. Dankzij moderne technologie kunnen poorten gemakkelijker geautomatiseerd worden en zijn automatische garagepoorten het nieuwe normaal geworden.

Hörmann garagepoort automatisatie

Door de decennialange ervaring van Hörmann kunnen we vandaag de dag genieten van de nieuwste technologieën in de automatisatie van garagepoorten. We kunnen enorm gemakkelijk vanop afstand onze garagepoort openen en sluiten. De technologie die hiervoor gebruikt wordt is bij Hörmann zeer compact en efficiënt verwerkt in de garagepoort. Uw garagepoort ziet er dus steeds strak en stijlvol uit, zonder kabels of grote machines die aan uw poort bevestigd moeten worden.

Hörmann garagepoorten met aandrijving kunnen snel en zonder problemen door onze vakmensen geplaatst worden. De vakmensen van De Dier & Zoon BVBA installeren uw automatische garagepoort op zowat elke plaats en zorgen ervoor dat het aandrijvingssysteem mooi weggewerkt is en perfect functioneert.

Wilt u meer informatie over het automatiseren van uw Hörmann garagepoort?
Onze vakmensen denken graag met u mee. Neem contact op voor persoonlijk advies.