Brustor
Zijdelingse sectionaalpoorten
Met een zijdelingse sectionaalpoort bespaart u ruimte net voor en achter de poort, maar ook onder het plafond. Perfect voor moeilijke bouwsituaties of gewoon voor extra opbergruimte.

Zijdelingse sectionaalpoorten

Een garagepoort nemen is altijd een goed idee. Het is een echte meerwaarde voor uw woning en het verhoogt uw wooncomfort aanzienlijk. Welk soort garagepoort u neemt, is soms een iets moeilijkere keuze. Daarom overlopen we graag voor u de verschillende soorten.

Zijdelingse sectionaalpoorten van Hörmann

Zijdelingse sectionaalpoorten bestaan uit verschillende platen, waardoor de poort extra flexibiliteit heeft bij het openen en sluiten. De naam verklapt het al, maar het speciale aan een zijdelingse sectionaalpoort is dat hij zijdelings opent en sluit, en niet naar boven en beneden. Deze poorten worden vaak gebruikt bij moeilijke bouwsituaties, zoals garages met schuine plafonds. Ze bieden u daarnaast extra opslagruimte net onder het plafond, bijvoorbeeld voor een surfbord of een ladder.

Een Hörmann zijdelingse sectionaalpoort past in elke woning. Hij kan volledig op maat gemaakt worden met een enorm brede keuze aan kleuren en materialen. Ook de automatisering van uw Hörmann zijdelingse sectionaalpoort stellen we volledig af op uw comfort. Zo hoeft u de poort niet helemaal te openen wanneer u bijvoorbeeld uw fiets even uit de garage wilt halen. Een zijdelingse garagepoort van Hörmann kan zonder problemen openen zodat u er met uw fiets door past en daarna opnieuw sluiten met een druk op de knop.

De voordelen van een Hörmann zijdelingse sectionaalpoort:

  • Plaatsbesparend voor en achter poort
  • Plaatsbesparend onder plafond
  • Hoeft niet steeds volledig open en dicht
  • Inbraakbestendig
  • Robuust
  • Volledig te automatiseren
  • 100% veilig

Hebt u interesse in een zijdelingse sectionaalpoort van Hörmann?
Contacteer ons voor meer informatie of een offerte. We denken graag met u mee.

Hörmann Inspiration