Brustor
Screens
Vervelende lichtinval op uw televisie of computerscherm? Met een screen houdt u snel en makkelijk de zon buiten en creëert u een heerlijk koel binnenklimaat in uw woning.

Screens

Screens zijn de beste manier om vervelend zonlicht en nieuwsgierige blikken buiten te houden. U kunt in een handomdraai uw screens voor uw ramen laten zakken, waardoor het zonlicht effectief buitengehouden word. Ook de warmte blijft buiten, waardoor uw woning heerlijk koel blijft op warme, zonnige dagen.

Brustor screens

Met de screens van Brustor haalt u een heerlijk zonnecomfort in huis. Iets te veel lichtinval? Dan maakt u in enkele ogenblikken een koele schaduw door uw Brustor screens wat te laten zakken. U beperkt ook de inkijk in uw woning, zodat u in volledige privacy kunt genieten van een perfect binnenklimaat. Brustor screens zijn ook erg goed bestand tegen regen en wind, waardoor u er jarenlang van kunt genieten.

Ook voor Brustor binnenzonwering en verandazonwering kunt u bij ons terecht. Onze vakmensen plaatsen al uw zonwering perfect zoals u dat wilt.

Interesse in een screen van Brustor?
Neem contact op voor meer info en advies op maat.