Industriepoorten
Een poort is niet enkel comfortabel in een particuliere woning, maar ook op de werkvloer. Ook voor bedrijven hebben wij Hörmann poorten op maat.

Hörmann industriële poorten

Goede industriepoorten maken het werk gemakkelijker, efficiënter en comfortabeler. U hoeft geen deuren open te houden om er zware voorwerpen door te sleuren, en ook grote mensenmassa's of karren gaan makkelijk binnen en buiten met een Hörmann industriepoort.

Hörmann industriepoorten

De industriepoorten van Hörmann zijn erg gebruiksvriendelijk en gemaakt uit enkel kwaliteitsvolle materialen. In een bedrijfsomgeving moeten poorten immers nog steviger en robuuster zijn dan in een particuliere woning. Ondanks de extra stevige bouw en materialen kunnen Hörmann industriepoorten zonder problemen geautomatiseerd worden.

Zoals bij elke Hörmann poort, is ook bij industriepoorten veiligheid een topprioriteit. Elke poort die we plaatsen is perfect geplaatst met nauwkeurig oog voor veiligheid en gebruiksgemak. Elke Hörmann industriepoort is ook efficiënt isolerend, zodat de warmte binnen blijft wanneer de poort gesloten is.

Wilt u meer informatie over onze Hörmann industriepoorten?
We denken graag met u mee. Neem contact op en ontdek wat we voor u kunnen doen.