Brustor
Zonneschermen
Met een zonnescherm creëert u in enkele ogenblikken heerlijk verkoelende schaduw op uw terras. Zo kunt u volledig genieten van uw terras en het zonnige weer.

Zonneschermen

Een zonnescherm hangt meestal aan de gevel van uw woning. Het zonnescherm zit in gesloten positie opgeborgen in een bak aan de muur en schuift naar buiten om schaduw te creëren. U kunt perfect in de schaduw op uw terras zitten en achteraf in no-time het zonnescherm makkelijk opnieuw inklappen.

Brustor zonneschermen

Met een Brustor zonnescherm bepaalt u helemaal zelf hoeveel schaduw er op uw terras is. In een handomdraai laat u uw zonnescherm open en dicht gaan, waardoor u perfect het zonlicht op uw terras kunt manipuleren.

Elk zonnescherm van Brustor is vervaardigd uit zeer kwaliteitsvolle materialen, zodat uw zonnescherm ook bestand is tegen de wind. Afhankelijk van het type zijn Brustor zonneschermen bestand tegen windklasse 3. De doek is gemaakt uit hoogwaardig acryl en is ook bestand tegen het weer.

Bij Brustor vindt u zowel knikarmschermen als uitvalschermen. De plaatsing gebeurt door de vakmensen van De Dier & Zoon BVBA. Elk zonnescherm wordt net en nauwkeurig geplaatst tegen uw gevel, zodat deze perfect opgaat in uw woonstijl en niet opvalt.

Meer weten over Brustor zonneschermen?
Vraag advies en info aan onze vakmensen. We helpen u graag verder.