Rolpoorten voor industrie
Met een rolpoort voor industrie kiest u voor een plaatsbesparende, voordelige poort in uw bedrijf. Een rolpoort zorgt voor een veilige, efficiënte werkomgeving in uw bedrijf.

Rolpoorten voor industrie

Een rolpoort neemt nog minder ruimte in dan een sectionale poort. De poort wordt opgerold in een stevige bak en bespaart ruimte onder uw plafond. Omdat een rolpoort oprolbaar is, bestaat deze uit lichtere materialen dan een sectionale poort. Dit zorgt ervoor dat rolpoorten voordeliger zijn. Een rolpoort voor industrie is perfect voor het afsluiten van doorgangen in een magazijn of ingangen van het gebouw.

Hörmann rolpoorten voor industrie

Hörmann rolpoorten voor industrie zijn zeer flexibel, waardoor ze efficiënt opgerold kunnen worden en ruimte besparen. Flexibel wilt echter niet zeggen dat een Hörmann rolpoort niet stevig is. De rolpoorten voor industrie worden zo gemaakt dat ze nog steeds stevig zijn en goed isoleren.

Een rolpoort voor industrie van Hörmann kan haast overal geplaatst worden. Ook automatisering is altijd mogelijk. Onze vakmensen zorgen voor een perfecte plaatsing van uw rolpoort in uw bedrijf. Dankzij de innovatieve aandrijving van Hörmann gaat uw rolpoort open en dicht met een druk op de knop.

Wilt u alle mogelijkheden van Hörmann rolpoorten voor industrie ontdekken?
Neem contact op en krijg info en advies van onze vakmensen.