Brustor
Aandrijving inrithekken
Een inrithek geeft extra stijl en karakter aan uw woning, maar is pas écht comfortabel wanneer het openen en sluiten volledig automatisch gaat met een druk op de knop.

Aandrijving inrithekken

Een inrithek geeft uw woning meer klasse en karakter. Inrithekken kunnen ook nieuwsgierige blikken van voorbijgangers buiten houden. Maar wanneer u met uw wagen komt aangereden, is het toch enorm handig wanneer het zware inrithek automatisch opent. De Hörmann automatische inrithekken zijn snel geïnstalleerd en werken feilloos.

Hörmann inrithek automatisatie

Hörmann heeft decennialange ervaring in het maken en verdelen van poorten en inrithekken. De laatste jaren is automatisatie steeds populairder en belangrijker geworden. Daarom kunt u bij Hörmann rekenen op de meest innovatieve aandrijving voor uw inrithek.

De automatisatie van Hörmann wordt ook zo compact mogelijk geïntegreerd in uw inrithek waardoor er geen kabels zichtbaar zijn of grote, logge bakken aan uw inrithek hangen. De vakmensen van De Dier & Zoon zorgen voor een nette, strakke plaatsing en automatisatie van uw Hörmann inrithek.

Meer weten over de automatisatie van Hörmann inrithekken?
Neem contact op voor persoonlijk advies en info.